CS De Mayenèrs heeft als doelstelling om carnavalsevenementen te organiseren voor iedereen. Dankzij de jaarsponsoren van de Club van 100 wordt jaarlijks een solide financiële basis gelegd die dit mogelijk maakt.


De Club van 100 is een (grote) groep mensen die het carnaval een warm hart toedraagt, maar zelf ook van een goed feestje houdt. Want het concept is dat je sponsor bent en als dank wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse Club van 100 feest. Daar zien we jonge twintigers, jonge zestigers en alles wat er tussenin zit. De feestavond van de Club van 100, op vrijdagavond met carnaval, is ondertussen vermaard geworden en wordt zo goed bezocht dat we tegenwoordig twee grote zalen van de Korenbeurs gebruiken met in beide een fantastische hoofdact.

Hoe werkt het financieel?
Je bent al jaarsponsor van de Club van 100 vanaf €55,00 per jaar (meer mag ook en dit zien we gelukkig ook vaak gebeuren). Hiervoor krijg je recht op toegang tot ons feest voor 2 personen. Op de clubavond is volop entertainment en worden er (gratis) lekkere dingen geserveerd in de snackcorners. De drank werkt volgens het afkoopprincipe: voor een vast bedrag kun je heel de avond vrij drinken (Hollands pakket). Dit afkoopprincipe is een garantie voor een avond waarbij iedereen door beide zalen zwerft en veel contacten legt. Je hoeft niet bij je vaste clubje te blijven staan omdat daar de pot met biermunten staat. De Club van 100 avond staat inmiddels dan ook bekend om het hele leuke feest en de bijpraatmomenten met vrienden, bekenden of leuke onbekende mensen.

Voor meer informatie klik HIER, dan nemen wij zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.

U kunt u ook als jaarsponsor aanmelden bij:
Secretariaat club van 100 Rodger Ruijtenberg, tel. 06-31746744
bloemisterij Kielestein, Nieuwstraat 19, 4921CT Made
Topslijter Ron en Marion Laurijssens, Den Deel 9, 4921JH Made
Receptie Hotel de Korenbeurs, Kerkstraat 13, 4921BA Made

U kunt ook gebruik maken van onze 'zelfservice' en een toegangskaart bestellen via de webshop.

Rekeningnummer: NL84 RABO 0131 5032 86

  Volg CS De Mayenèrs op Facebook!