Club van 100 jaarlidmaatschap

CS De Mayenèrs heeft als doelstelling om carnavalsevenementen te organiseren voor iedereen. Dankzij de jaarsponsoren van de Club van 100 wordt jaarlijks een solide financiële basis gelegd die dit mogelijk maakt.
With shipment Thuis bezorgd for 1,50 €
Verkoopprijs: 55,00 €
Total discount:
Beschrijving

De Club van 100 is een (grote) groep mensen die het Mayse carnaval een warm hart toedraagt, maar zelf ook van een goed feestje houdt. Want het concept is dat je sponsor bent en als dank wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse Club van 100 feest. Daar zien we jonge twintigers, jonge zestigers en alles wat er tussenin zit. De feestavond van de Club van 100, op vrijdagavond met carnaval, is ondertussen vermaard geworden en wordt zo goed bezocht dat we tegenwoordig twee grote zalen van de Korenbeurs gebruiken met in beide een fantastische hoofdact.

Hoe werkt het financieel?
Je bent al jaarsponsor van de Club van 100 vanaf €55,00 per jaar (meer mag ook en dit zien we gelukkig ook vaak gebeuren). Hiervoor krijg je recht op toegang tot ons feest voor 2 personen. Op de clubavond is volop entertainment en worden er (gratis) lekkere dingen geserveerd in de snackcorners. De drank werkt volgens het afkoopprincipe: voor een vast bedrag kun je heel de avond vrij drinken (Hollands pakket). Dit afkoopprincipe is een garantie voor een avond waarbij iedereen door beide zalen zwerft en veel contacten legt. Je hoeft niet bij je vaste clubje te blijven staan omdat daar de pot met biermunten staat. De Club van 100 avond staat inmiddels dan ook bekend om het hele leuke feest en de bijpraatmomenten met vrienden, bekenden of leuke onbekende mensen.

  Volg CS De Mayenèrs op Facebook!

CS De Mayenèrs

Copyright © 2017. All Rights Reserved.