In samenwerking met Omroep Drimmelen presenteren wij "The Masked Mayenèr". Wel bekend van The Masked Singer op RTL. Acht bekende Mayse mensen zullen in een mooi en alles bedekkend pak een lied ten gehore brengen. Aan jullie om te raden wie er achter die maskers schuil gaan. Naast enkele leuke prijzen staat natuurlijk eeuwige roem als winnaar van deze waarschijnlijk éénmalige competitie te wachten.

Hoe werkt het?
We hebben dus acht deelnemers aan deze TV-serie die een Mayse interpretatie is van The Masked Singer van RTL TV. Onze presentator zal in 3 uitzendingen de acht deelnemers aan jullie voorstellen, wat hints geven en laten zingen. Het 2x2 koppige panel in de studio zal pogingen doen om nog wat meer informatie los te peuteren en hun inschatting te geven wie in welk pak zit. Let goed op en geef ons jouw namen per pak/masker door in de on-line stem-app van de Mayenèrs.

De uitzendingen zijn op:
- Vrijdag 12 februari 2021 19:00
- Zondag 14 februari 2021 19:00
- Dinsdag 16 februari 2021 19:00

Bepalend voor de einduitslag is natuurlijk het aantal zangers dat goed geraden is, maar omdat je dan nog gelijk spel zou kunnen krijgen, is je raad-snelheid ook van belang. Hoe sneller jij de namen op “definitief” zet, hoe meer kans dat je wint. In de app kun je namen inzetten en nog even zo laten (dat heet “vermoeden opslaan”), maar als je het zeker weet dat het goed is, dan kun je het beste zo snel mogelijk de keuze “definitief vast leggen”.  We hebben een prijs voor wie als eerste de meeste zangers goed geraden heeft, én voor degene die gemiddeld het snelste was per geraden zanger. Tijdens de uitzendingen wordt alles ook goed uitgelegd.
Er kan en mag met familie, vrienden en bekenden  overlegd worden, het is natuurlijk beter dat de prijs bij een vriend of familie-lid valt dan bij een “onbekende”. Misschien dat je in samenwerking meer weet of bij twijfel gespreid kunt opgeven. Of een paar die  al heel snel voor de tijd willen gaan, en anderen die voor zekerheid of alle acht gaan en dus tot de allerlaatste hint wachten voordat “definitief vastleggen” aangeklikt wordt.

Alle 8 de karakter van de Masked Mayenèr zijn bekend!

 

Tips voor het stemmen

Controleer of je account helemaal klaar is voor deelname. Doe dit door in te loggen en 'Masked Mayenèr' toe te voegen aan het overzicht met evenement. In onderstaande video leggen we het je uit.

Heb je nu al een account aangemaakt de afgelopen week, maar lukt inloggen niet. Maak dan geheel gratis een nieuw account aan.

Mocht je geen activatielink ontvangen, deze is zeer waarschijnlijk terecht gekomen in je spambox.

Ga naar mayeners.nl/stemmen. Heb je al een account gemaakt voor de Waoge van 't Carnennium, log dan met dit account in. Nog geen account aangemaakt, klik onderaan de pagina op "Ik heb nog geen account". We vragen nu je naam, email, telefoonnummer en een wachtwoord in te vullen. Na aanmelding ontvang je een link in je email. Deze moet je activeren om te kunnen stemmen.

Vanaf 6 februari 2021 kun je een account aanmaken. Dit account kan zowel gebruikt worden voor de Waoge van 't Carnennium als voor de Masked Mayenèr.

Om deel te nemen aan de Masked Mayenèr druk je in het overzicht op de blauwe knop linksboven in. Vervolgens wordt een lijst van evenementen getoond waaraan je kunt deelnemen. Kies hierbij voor de "Masked Mayenèr". Let op het evenement Masked Mayenèr is pas zichtbaar twee dagen voor aanvang van de eerste uitzending.

In het overzicht wat vervolgens wordt getoond kun je kiezen voor "Doorgaan met spelen". Door op deze knop te drukken kun je je deelname starten of hervatten wanneer je maar wilt. Je kunt dus tijdens of na elke uitzending, maar ook na aflevering 1 of 2 die je gemist hebt en via youtube terugkijkt, nog invullen of corrigeren. Ook als je in het dorp “iets opvangt”..… je logt weer in en vult of verandert een naam. Dit kan tot aan het moment dat de ontmaskering begint en de presentator zegt dat de App gesloten is.

Door naar links te vegen op het scherm krijg je de volgende deelnemer te zien. Door naar rechts te vegen krijg je het vorige karakter te zien.

Voor ieder karakter kun je een vermoeden uitspreken wie er onder het masker zit. Je hebt dan de keus om het vermoeden op te slaan (de groene knop), zodat je deze op een later tijdstip nog kunt wijzigen. Of je maakt je vermoeden definitief (de rode knop). Het is daarna helaas niet meer mogelijk je vermoeden nog in te sturen. Zoals beschreven gaat het erom dat je de meeste karakters goed heb. De tijd die meespeeld gaat over de tijd wanneer je het vermoeden definitief maakt.

 

De Club van 100 is een club van mensen die het Mayse carnaval een warm hart toedragen. Mede dankzij de opbrengst van de Club van 100 kan CS De Mayenèrs activiteiten blijven organiseren voor vele doelgroepen en op het niveau wat u van ons gewend bent. 
Als sponsor van de Club van 100 ontvangt u dit jaar een voucher. Meer info over de Club van 100 en de vouchers vindt u hier.
Snel en gemakkelijk zelf vouchers regelen kan via de webshop.

C.V. de Durdouwers presenteert:

De grote optocht familie kwis

Klik hier voor meer informatie

 

 

Het pop-up museum is geopend!

 

Wandel samen met Polderevents de carnavalsroute

Klik hier voor meer informatie

 

 

Maandag 15 februari 2021 om 13:00 blikken we terug op de mooie momenten die we de afgelopen jaren hebben beleefd. Te zien op Omroep Drimmelen.

Meer informatie, klik hier

CS De Mayenèrs heeft de Beste Juin 2020 uitgereikt aan Lia van Meel. Lia ontving deze ere-titel op dinsdag 25 februari 2020 in een bomvolle zaal van Partycentrum 't Trefpunt.

Wie volgt Lia dit jaar op en krijgt de hoogste onderscheiding die jaarlijks door CS de Mayenèrs wordt uitgegeven? Je ziet het Dinsdag 16 februari 2021 om 14:00 op Omroep Drimmelen.

Motto carnaval 2021:

KLAOR VUR MEKAOR

 

Motto kindercarnaval 2021:

WAI DOEN UT DEES JAOR AANDERS

 

 

 

Het embleem van het bijzondere carnavalsjaar 2021 is weer verkrijgbaar.
Maak je verzameling compleet en schaf dit collectors item aan voor slechts €3,00.
 
Verkoopadressen:
- Blokker Made, Marktstraat 39, Made
- Hubo, Eerste Industrieweg 15, Made
- Bottelier Laurijssens, Den Deel 9, Made
- Bloemisterij Kielestein, Nieuwstraat 19, Made
- Kinderschoenmode Rob Schellekens, Godfried Schalckenstraat 11, Made
- Constance Broers, Burg. van Campenhoutstraat 31, Made

Of bestel 'm via de webshop!

Het nummer 'Klaor vur mekaor', geschreven door Kees van Meel, is door de vakjury gekozen als carnavalslied 2021.
Van harte gefeliciteerd!
 
Zelf ook meezingen, klik hier voor de tekst.
 
 

Opening carnaval en schrètstraid digitaal!
Check HIER de beelden!

 

Carnavalsplatform Drimmelen neemt (voorlopig) besluit: de vaste buitenactiviteiten kunnen in 2021 helaas niet doorgaan

Het in 2019 opgerichte Carnavalsplatform Drimmelen heeft met pijn in het hart een zeer lastig besluit moeten nemen over carnaval 2021. Na het afwegen van de risico’s en de opties heeft het platform met de kennis van nu besloten dat het vanwege het coronavirus niet verantwoord is om de vaste buitenactiviteiten, zoals optochten en verbranding van de carnavalspoppen in 2021 door te laten gaan. Duidelijkheid hierover was op dit moment nodig, omdat de voorbereidingen voor deze activiteiten anders al getroffen moesten worden. Het platform houdt de ontwikkelingen uiteraard wel in de gaten en neemt die ter bespreking mee in de volgende vergadering.

Lees hier het volledige persbericht.