Muziekbingo

Tijdens carnaval 2021 organiseert CS De Mayenèrs in samenwerking met Omroep Drimmelen een tweetal muziekbingo's. Kinderen kunnen deelnemen op zaterdag 13 februari 2021 om 16:00. Voor de volwassenen is de editie op maandag 15 februari om 20:00.

Muziekbingo kids
Op zaterdag 13 februari 2021 16:00 uur verzorgt DJ Bjorn en onze eigen prins in een live televisie uitzending een geweldige muziekbingo waaraan alle snotpinnen en snotaopen kunnen deelnemen. Herken jij als eerste alle carnavalsnummers op je bingokaart. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We hebben de aangevraagde bingokaarten gemaild. Niets ontvangen? Bekijk dan even de SPAM box of hij daar niet in terecht is gekomen.

Muziekbingo volwassenen
Op maandag 15 februari 2021 20:00 uur is het de beurt aan de volwassenen voor hun editie van de muziekbingo 2021. De beste carnavalshits uit je speakers, verzorgt door LA Sound. Dat beloofd een gezellig feest te worden in je eigen huiskamer. Vergeet je niet onderaan deze pagina aan te melden, zodat je mee kunt spelen met deze gezellige muziekbingo en win prijzen aangeboden door Ron & Marion Laurijssens Uw topSlijter. Na aanmelding en voor aanvang van de bingo ontvang je jouw bingokaart(en) via je mail. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We hebben de aangevraagde bingokaarten gemaild. Niets ontvangen? Bekijk dan even de SPAM box of de email daar niet in terecht is gekomen.

Per bingo kunnen maximaal 4 bingo kaarten worden aangevraagd.

Na inschrijving en voor aanvang van de bingo ontvang je via de mail jouw unieke bingokaart(en). Via Omroep Drimmelen kun je de bingo live volgen. Bij een correcte bingo kun je bellen met de studio. Het telefoonnummer vind je op de bingokaart.

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We hebben de aangevraagde bingokaarten gemaild. Niets ontvangen? Bekijk dan even de SPAM box of de email daar niet in terecht is gekomen.

 

 

 

De Club van 100 is een club van mensen die het Mayse carnaval een warm hart toedragen. Mede dankzij de opbrengst van de Club van 100 kan CS De Mayenèrs activiteiten blijven organiseren voor vele doelgroepen en op het niveau wat u van ons gewend bent. 
Als sponsor van de Club van 100 ontvangt u dit jaar een voucher. Meer info over de Club van 100 en de vouchers vindt u hier.
Snel en gemakkelijk zelf vouchers regelen kan via de webshop.

C.V. de Durdouwers presenteert:

De grote optocht familie kwis

Klik hier voor meer informatie

 

 

Het pop-up museum is geopend!

 

Wandel samen met Polderevents de carnavalsroute

Klik hier voor meer informatie

 

 

Maandag 15 februari 2021 om 13:00 blikken we terug op de mooie momenten die we de afgelopen jaren hebben beleefd. Te zien op Omroep Drimmelen.

Meer informatie, klik hier

CS De Mayenèrs heeft de Beste Juin 2020 uitgereikt aan Lia van Meel. Lia ontving deze ere-titel op dinsdag 25 februari 2020 in een bomvolle zaal van Partycentrum 't Trefpunt.

Wie volgt Lia dit jaar op en krijgt de hoogste onderscheiding die jaarlijks door CS de Mayenèrs wordt uitgegeven? Je ziet het Dinsdag 16 februari 2021 om 14:00 op Omroep Drimmelen.

Motto carnaval 2021:

KLAOR VUR MEKAOR

 

Motto kindercarnaval 2021:

WAI DOEN UT DEES JAOR AANDERS

 

 

 

Het embleem van het bijzondere carnavalsjaar 2021 is weer verkrijgbaar.
Maak je verzameling compleet en schaf dit collectors item aan voor slechts €3,00.
 
Verkoopadressen:
- Blokker Made, Marktstraat 39, Made
- Hubo, Eerste Industrieweg 15, Made
- Bottelier Laurijssens, Den Deel 9, Made
- Bloemisterij Kielestein, Nieuwstraat 19, Made
- Kinderschoenmode Rob Schellekens, Godfried Schalckenstraat 11, Made
- Constance Broers, Burg. van Campenhoutstraat 31, Made

Of bestel 'm via de webshop!

Het nummer 'Klaor vur mekaor', geschreven door Kees van Meel, is door de vakjury gekozen als carnavalslied 2021.
Van harte gefeliciteerd!
 
Zelf ook meezingen, klik hier voor de tekst.
 
 

Opening carnaval en schrètstraid digitaal!
Check HIER de beelden!

 

Carnavalsplatform Drimmelen neemt (voorlopig) besluit: de vaste buitenactiviteiten kunnen in 2021 helaas niet doorgaan

Het in 2019 opgerichte Carnavalsplatform Drimmelen heeft met pijn in het hart een zeer lastig besluit moeten nemen over carnaval 2021. Na het afwegen van de risico’s en de opties heeft het platform met de kennis van nu besloten dat het vanwege het coronavirus niet verantwoord is om de vaste buitenactiviteiten, zoals optochten en verbranding van de carnavalspoppen in 2021 door te laten gaan. Duidelijkheid hierover was op dit moment nodig, omdat de voorbereidingen voor deze activiteiten anders al getroffen moesten worden. Het platform houdt de ontwikkelingen uiteraard wel in de gaten en neemt die ter bespreking mee in de volgende vergadering.

Lees hier het volledige persbericht.