CS De Mayenèrs heeft als doelstelling om carnavalsevenementen te organiseren voor iedereen. Dankzij de jaarsponsoren van de Club van 100 wordt jaarlijks een solide financiële basis gelegd die dit mogelijk maakt.

De Club van 100 is een (grote) groep mensen die het carnaval een warm hart toedraagt, maar zelf ook van een goed feestje houdt. Want het concept is dat je sponsor bent en als dank wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse Club van 100 feest. Daar zien we jonge twintigers, jonge zestigers en alles wat er tussenin zit. De feestavond van de Club van 100, op vrijdagavond met carnaval, is ondertussen vermaard geworden en wordt zo goed bezocht dat we tegenwoordig twee grote zalen van de Korenbeurs gebruiken met in beide een fantastische hoofdact.

Hoe werkt het financieel?
Je bent al jaarsponsor van de Club van 100 vanaf €61,00 per jaar (meer mag ook en dit zien we gelukkig ook vaak gebeuren). Hiervoor krijg je recht op toegang tot ons feest voor 1 persoon all-inclusive. Op de clubavond is volop entertainment en worden er lekkere dingen geserveerd in de snackcorners. De drank is in de toegangsprijs inbegrepen (Hollands pakket). Dit afkoopprincipe is een garantie voor een avond waarbij iedereen door beide zalen zwerft en veel contacten legt. Je hoeft niet bij je vaste clubje te blijven staan omdat daar de pot met biermunten staat. De Club van 100 avond staat inmiddels dan ook bekend om het hele leuke feest en de bijpraatmomenten met vrienden, bekenden of leuke onbekende mensen.

U kunt u als jaarsponsor aanmelden bij:
Secretariaat club van 100 Rodger Ruijtenberg, tel. 06-31746744
Bloemisterij Kielestein, Nieuwstraat 19, 4921CT Made
Topslijter Ron en Marion Laurijssens, Den Deel 9, 4921JH Made
Receptie Hotel de Korenbeurs, Kerkstraat 13, 4921BA Made

U kunt ook gebruik maken van onze 'zelfservice' en een toegangskaart bestellen via de webshop.

Bankrekeningnummer: NL84 RABO 0131 5032 86


Toon van der Ven, Beste Juin 2019, doneert het bedrag wat hij aan een goed doel mag schenken aan de Stichting Leergeld (www.leergeldwbo.nl).

Enrique & Co. winnen, onder begeleiding van 't Mays Kabaol, de Schrètstraid 2019 met het liedje Achter mekaor!
Uit 11 inzendingen werden zij door de 5-koppige vakjury als winnaars uitgeroepen.

Op 9 november j.l. is Prins Tommes dun Irste voor het tweede jaar geïnstalleerd als Leutvorst van de May.


De uitslag van de grote loterij vindt u hier.
Hartelijk dank voor het meespelen, want hiermee ondersteunt u vele activiteiten die wij mogen organiseren.

Vind jij het leuk om muziek te maken en speel je een instrument? Misschien is de Prins Tommes Snotkapel iets voor jou!

De Club van 100 is een club van mensen die het Mayse carnaval een warm hart toedragen. Mede dankzij de opbrengst van de Club van 100 kan CS De Mayenèrs activiteiten blijven organiseren voor vele doelgroepen en op het niveau wat u van ons gewend bent. 
Als sponsor van de Club van 100 bent u tevens uitgenodigd voor een fantastische all-in feestavond. Meer info over de Club van 100 vindt u hier.
Snel en gemakkelijk zelf toegangskaarten regelen kan via de webshop.

Goed nieuws voor de wagenbouwers in Drimmelen!
Vandaag is de Stichting Centrale Bouwruimte Drimmelen opgericht.
Deze stichting bundelt de 5 Carnavalsstichtingen in Drimmelen bij bemiddeling in Bouwruimte en heeft als doel om wagenbouwers in heel de gemeente Drimmelen een toekomstvaste bouwplaats te bieden.
Dit doen we natuurlijk met elkaar dus heb jij een goede tip voor een Bouwruimte laat het ons weten.

De nieuwe webshop van CS De Mayenèrs is online.
Niet meer in de rij voor een kaartje, maar gewoon vanuit je luie stoel!
webshop.mayeners.nl

CS De Mayenèrs heeft de eerste prijs behaald bij de 1e editie van de dorpsquiz 'De May Kwist'. Op zaterdag 12 januari j.l. werd de winnaar bekend gemaakt tijdens een geweldige feestavond in de Amerhal. We hebben de wisselbokaal ontvangen uit handen van Burgemeester G. de Kok.

Foto: Leihcim Sreteep

Ter gelegenheid van 135 jaar Korenbeurs werd op donderdag 29 november j.l. het Huntington-gala georganiseerd. Met een delegatie van CS De Mayenèrs zijn we hierbij aanwezig geweest. Een hele mooie avond en fantastisch dat Ton & Marja het jubileum in het teken stellen van dit goede doel!